STS Interiors
Deutsch

ATTIC APARTMENT IN MUNICH

Old and new merge in this attic apartment in an historic building in central Munich. Soaring 4 m ceilings and a clever L-shaped floor plan combine to create a strong sense of spaciousness, while the sloping roof line and corners make it cosy and humane.

Interiors reflect the architectural shell. A Biedermeier arm chair, an 18th Century desk and a petite 19th Century escritoire are mixed with modern classics and contemporary pieces and lights. Colours and finishes such as the taupe feature wall, red accents, and details in timber, chrome and glass work in harmony to establish a soothing space. A floor to ceiling bookcase that wraps around the corner of the living room adds further impact and atmosphere.

Design Theme: Time Travelling
Location: Munich
Impressum